Ποιοι είμαστε
Αναπαραγωγή Βίντεο

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία Innovation Systems (Παπαστεργίου Απ. & Υιοί Ο.Ε) ειδικεύεται στο πεδίο της συσκευασίας, ζύγισης, παλετοποίησης, μεταφοράς καθώς και στις ειδικές κατασκευές και βιομηχανικούς αυτοματισμούς.

Η εταιρεία προσπαθεί να διασφαλίσει τις προσδοκίες των πελατών της και των προϊόντων, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας στις ιδιόκτητες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της τα μηχανήματα, συνδυάζοντας τα τμήματα έρευνας, σχεδιασμού (σε 3D προγράμματα) και την εμπειρία όλων των ετών και εργασιών.

Λίγα λόγια για εμάς

Η Innovation Systems (Παπαστεργίου Απ. & Υιοί Ο.Ε) είναι συνέχεια της εταιρεία Παπαστεργίου Απόστολος έτος ιδρύσεως 1971με δραστηριότητα στην κατασκευή μηχανημάτων.


Το κύριο πεδίο της εταιρείας από το 2008 είναι αποκλειστικά στην παλετοποίηση προϊόντων με ρομποτικά συστήματα, συστήματα ζύγισης και συσκευασίας υλικών, μεταφορά και μηχανήματα περιτύλιξης παλετών.


Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε εθνικό και διεθνή επίπεδο για τα προαναφερθέντα προϊόντα και υπηρεσίες με μεγάλη εμπειρία, εμπιστοσύνη και υποστήριξη προς τους πελάτες της.

Έχοντας ως εμπειρία τα χρόνια λειτουργίας της, τις ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά, τους καταξιωμένους και έμπειρους μηχανικούς στον τομέα της Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής, Αυτοματισμού και Ρομποτικής με (MSc in Mechatronics & Robotics), τις υπερσύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, μπορεί να σχεδιάζει και να κατασκευάζει ολοκληρωμένες γραμμές και λύσεις προς τους πελάτες της είτε είναι ειδικές κατασκευές είτε όχι, με υπευθυνότητα, ποιότητα και υποστήριξη.

Συνθέτοντας την ποιότητα, την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την υπευθυνότητα, η εταιρεία εγγυάται την μέγιστη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της πριν και μετά την πώληση του εξοπλισμού, που είναι ο κύριος στόχος και επιδίωξη της.

Η ιστορία ξεκινάει από πολύ νωρίς με αγάπη, αφοσίωση στην κατασκευή και συνεχίζεται με την δεύτερη γενιά ….

Εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών

Που βρισκόμαστε

Στόχος μας η ποιότητα, υποστήριξη και υπευθυνότητα.

Γραφεία - Έκθεση

Κ.Καραμανλή 28, Θεσσαλονίκη 570 08

Τηλέφωνο Γραφείου

+30 2313 037016

Εργοστάσιο

2ο ΧΛΜ Γρεβενών-Ελάτου, Γρεβενά, 51100

Τηλέφωνο Εργοστασίου

+30 24620 80067

Go to top